fredag 12 april 2013

Serieteket på Kulturhuset i Stockholm

Serieteket är som ett litet bibliotek fullt med serier och faktaböcker om serierna, där kan man sitta i sköna soffor och stolar och läsa de serier man vill.
Hur man tar sig dit är rätt så enkelt, man går in i entrén, sen tar man två rulltrappor till våning två, sen går man nästan längst in och där står skyllt i taket med SERIETEKET på. 

Man kan använda Serieteket som en inspirationskälla för i avdelningen Tio tretton kan man göra sina egna serier. 

Det passar för alla som kan läsa annars så kan man ta med sig en förälder eller någon annan som kan läsa åt en. Vi skulle kunna rekommendera Serieteket för skolgrupper där pedagogen kan läsa serier för barnen, sen kan även föräldrar med mindre barn komma och läsa för dem. 

Det roliga med Serieteket är att de är kul och gratis. Man kan se och läsa serier man aldrig har hört talas om förut och man kan lära sig mer om dessa serier via faktaböckerna. Man kan få erfarenheter och inspiration av serierna. Avdelningen är mycket lugn och man kan även studera där om man känner för det.


Undervisningen ska syfta till att utveckla barnets fulla möjligheter och respekt för mänskliga rättigheter. Artikell 29 i barnkonventionenhttp://unicef.se/barnkonventionen 
CC BY NC ND
Av: Adam Haglund
Namn på bild: tar det lugnt i serieteket.
Modeller: Johan, Mathias. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.