fredag 12 april 2013

Bibliotek film och musik på Kulturhuset

På Kulturhusets andra våning ligger Bibliotek film och musik. Bibliotek film och musik är ett stort modernt bibliotek som inte bara har böcker utan dom har elpiano, musik, film och massa tidningar som handlar om musik, dans, teater och film.

På biblioteken kan man låna massa böcker som inriktar sig på dans, musik, film och biografier Det är helt gratis att få ett lånekort och låna Det bästa med biblioteket är att inget kostar pengar, vilket är väldigt bra med tanke på hur stort utbud av aktiviteter dom har.med sig böcker hem. Man kan även sitta och spela keyboard med hörlurar man får låna på biblioteket.


Vi tror att småbarn inte skulle uppskatta biblioteket lika mycket som de äldre. Det finns böcker som handlar om musik, dans och film men inget utbud för det minsta barnen. På biblioteket kan man låna med sig filmer hem. Vi tror att tonåringar och vuxna skulle tycka om biblioteket mera.

Man kan besöka det här bibliotek med te x en skolklass om man vill ha miljöomväxling eller bara låna böcker, film om musik

Barnkonventionen:26 Varje barn har rätt till social trygghet.


Bild: biblioteket film och musik
Av: Louise

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.